Начало arrow Конкурси arrow Втори етап на награда "Свитъци" - завършил

Втори етап на награда "Свитъци" - завършил

Svitaci.com продължава конкурса за написване на Литературноинтерпретативно съчинение, интерпретация и есе - награда "Свитъци"

 

 

Условия на конкурса:

 

1. Произведенията да бъдат на български език.

2. Всеки автор може да изпрати неограничен брой творби, но не по-малко от 10, като поне 5 от творбите трябва да са ЛИС или интерпретации.

3. Всички произведения трябва да бъдат автентични, не се приемат творби, които са публикувани в други сайтове или печатни издания. Подобни творби ще бъдат дисквалифицирани.

4. Конкурсът не е анонимен.

5. Незавършени произведения не се приемат.

6. Журито се състои от следните членове: Председател - Юлиана Емилова, членове - Снежана Христова и Иванка Бобева.

7. Всички писмени работи на участниците в първия етап на надпреварата, завършил на 23.12.2007 ., с изключение на тези на победителя, с оценки Отличен ще бъдат автоматично прехвърлени за участие в този етап на конкурса

8. Всички творби, които са били оценени с оценка над много добър 4,50 ще се публикуват на сайта и допуснати до участие в надпреварата.

9. Темите се изпращат на е-мейл адрес  Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

10. Конкурсът ще се проведе в един етап: Краен срок за получаване на творбите за конкурса 15.07.2008 г.

11. Победителят ще бъде обявен на 30.07.2008г.

 

 

Награди:

 

1. Награди на журито - журито ще присъди една комплексна награда в размер на 500 лв. Ще бъдат определени три награди в размер на 100 лв. за победителите във всяка една от категориите: есе, ЛИС, интерпретация.