Начало arrow За кандидатстващи arrow Онлайн курсове по БЕЛ за седмокласници

Онлайн курсове по БЕЛ за седмокласници

Svitaci.com Ви предлага една чудесна възможност да се подготвите за предстоящия изпит по БЕЛ бързо и лесно, в удобно за Вас време, без да излизате от Вашия дом.

Какво включва on-line курсът за 1 месец за седмокласници:

  • 4 теста (по един за всяка седмица), които курсистът ще получи на заявен от него e-mail и след решаването им ще бъдат провери и оценени. Задачите, включени в теста, са съобразени с изученото учебно съдържание в училище.
  • 1 текст за преразказ, който ще бъде проверен и рецензиран.
  • 1 път месечно след изтичане на четвъртата седмица в удобно за курсиста време, по предварително заявен график, ще има възможност да ползва 1 учебен час on-line комуникация с преподавател за обсъждане на проверените материали и отговор на въпроси, предварително поставени от курсиста;
  • на всеки 3 месеца ще се провежда пробен изпит с оценка.

От настоящия курс Вие ще получите:

  1. Повишаване на езиковите си компетентности, като затвърдите знанията си: за анализ на текст и извеждане на информация от него; за правописна, пунктуационна, лексикална норма; за редактиране на текст. Включени са задачи от граматика и синтаксис.
  2. Надграждане на знанията по литература върху стихотворението „На прощаване” от Христо Ботев; „Немили-недраги”, „Една българка”, „Опълченците на Шипка”, „Българският език” от Иван Вазов; „До Чикаго и назад”, Бай Ганьо у Иречека” от Алеко Константинов; „Неразделни” от П. Славейков; „Заточеници” от П. Яворов; „По жътва” от Елин Пелин; „По жицата” от Йордан Йовков.
  3. Усъвършенстване на уменията за съставяне на преразказ на непознат текст с поставена към него дидактическа задача, съобразена с изискванията на МОН.
  4. Чрез дадената Ви скала с точки и рецензията върху преразказа ще можете да проверите нивото си на подготовка до този момент и слабостите, които трябва да преодолеете.
  5. Онлайн връзката с преподавател ще Ви даде възможност да попълните пропуските в знанията си и да дискутирате конкретни проблеми от Вашата подготовка.

Курсистът трябва да изпрати e-mail, на който ще получи материалите  (тест и инструкции за работа), на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите .

Курсът стартира на 09.11.2015 година. Можете да се включите в курса по всяко време.

Курсистът е длъжен да изпрати решения тест в рамките на 5 (пет) дена след получаването му, а преразказа най-късно до края на третата седмица.

Цената за един месец е 40 (четиридесет лева). Заплаща се предварително чрез банков превод по сметка.

Доверете се на 9-годишния опит на екипа на Svitaci.com и на четиригодишната практика в осъществяване на on-line курса!!!

Преподаватели:

Илко Христов – главен учител в V Езикова гимназия  - гр. Варна

33 години педагогически стаж

Автор на тестове по БЕЛ в сайта Svitaci.com

Снежана Христова – 33 години педагогически стаж

Специализация по БЕЛ с научен ръководител професор Кирил Димчев– „Повишаване езиковата култура на учениците”;  ІІ клас-квалификация

Автор на учебно помагало по БЕЛ за седмокласници – 2007 година

Автор на тестове по БЕЛ в сайта Svitaci.com

Телефон за контакти: 052 314 543