Начало arrow За кандидатстващи arrow Онлайн курсове по БЕЛ за зрелостници

Онлайн курсове по БЕЛ за зрелостници

Svitaci.com Ви предлагат една чудесна възможност да се подготвите за предстоящите зрелостни изпити по БЕЛ бързо и лесно, в удобно за Вас време, без да излизате от Вашия дом.

Какво включва on-line курсът за 1 месец за зрелостници:

 • 4 теста (по един за всяка седмица), които курсистът ще получи на заявен от него e-mail и след решаването им, ще бъдат провери и оценени;
 • 1 интерпретация, която ще бъде проверена и рецензирана;
 • 1 път месечно след изтичане на четвъртата седмица в удобно за курсиста време, по предварително заявен график, ще има възможност да ползва 1 учебен час on-line комуникация с преподавател за обсъждане на проверените материали и отговор на въпроси, предварително поставени от курсиста;
 • на всеки 3 месеца ще се провежда пробен изпит с оценка;

Предимства на on-line обучението:

 • Свобода - можете да учите от дома, без да губите излишно време;
 • Гарантираме с изградената система ефективен начин за подготовка;
 • Компонентите на курса покриват целия учебен материал, необходим за подготовка за изпита;
 • Всички материали и тестове са съобразени с изискванията на МОН;
 •  Курсистът трябва да изпрати e-mail, на който ще получи материалите  (тест и инструкции за работа) на e-mail: Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите .

От настоящия курс Вие ще получите:

 1. Повишаване на езиковите компететности, като затвърдите и разширите знанията си за: правописна, граматична, пунктуационна, лексикална норма; анализ и съпоставка на текстове от различни сфери на общуване и извличане на информация от тях; формулиране на теза, както и съставяне на резюме.
 2. Актуализиране и надграждане на знанията си върху изучените в 11 и 12 клас автори.
 3. Усъвършенстване на уменията за съставяне на интерпретация върху художествен текст, която да отговаря на критериите, поставени от МОН.
 4. Чрез дадената Ви скала с точки и рецензията върху интерпретацията ще можете да проверите нивото си на подготовка до този момент и слабостите, които трябва да преодолеете.
 5. Онлайн връзката с преподавател ще Ви даде възможност да попълните пропуските в знанията си и да дискутирате конкретни проблеми от Вашата подготовка.

Курсът стартира на 09.11.2015 година. Можете да се включите в курса по всяко време.

Цената за един месец е 60 (шестдесет) лева. Заплаща се предварително чрез банков превод по сметка.

 

Курсистът е длъжен да изпрати решения тест в рамките на 4 (четири) дена след получаването му, а интерпретацията най-късно до края на третата седмица.

За да се състави графикът за онлайн връзката, курсистът е длъжен в рамките на 5 дена от започването на курса да определи ден и час според посочените дати (обхващат период от 10 дни) на тел. 314 543 и GSM 0894 226 987. При дублиране на часовете се прави допълнително договаряне, като предимство има първият, който е направил заявката си. Ако не се спази срокът, курсистът губи своето право.

Доверете се на 9-годишния опит на екипа на Svitaci.com и на четиригодишната практика в осъществяване на on-line курса!!!

Преподаватели:

Илко Христов – главен учител в V Езикова гимназия  - гр. Варна

33 години педагогически стаж

Автор на тестове по БЕЛ в сайта Svitaci.com

Снежана Христова – 33 години педагогически стаж

Специализация по БЕЛ с научен ръководител професор Кирил Димчев– „Повишаване езиковата култура на учениците”;  ІІ клас-квалификация

Автор на учебно помагало по БЕЛ за седмокласници – 2007 година

Автор на тестове по БЕЛ в сайта Svitaci.com

Телефон за контакти: 052 314 543