Курсове по БЕЛ

Svitaci.com и Sdelkite.bg Ви предлагат една чудесна възможност да се подготвите за предстоящия изпит по БЕЛ бързо и лесно, в удобно за Вас време, без да излизате от Вашия дом.

Още...

Наука

Даваме възможност на всеки, който има желание, да публикува статия в секцията "За любознателните". Запознайте всички с нас с нещата, които са важни и интересни за Вас. Статии можете да изпращате на адрес: office@svitaci.com . Бъдете част от нас!

Още...

Тестове

Тестове за кандидатстване след седми клас по БЕЛ, съобразени с изискванията на МОН!

Още...

Форум

Влез във форумите и кажи своето мнение - ние искаме да те чуем!

Още...

Начало

Тук ще откриете всичко, което Ви е необходимо за да се подготвите за кандидат-гимназиалните и кандидат-студенстките изпити, както и за ежедневните задачи, които са Ви поставили в училище. 

На Ваше разположение са водещи преподаватели от елитните гимназии във Варна по БЕЛ, Математика, История, География, Философия.

Целта на този сайт е да предостави на всеки един от посетителите възможност да получи качествени консултации и/или готови решения, отговарящи изцяло на неговите нужди. 

От януари имате възможност да проверите своите знания чрез пробни тестове, отговарящи на изискванията на МОМН по съответните предмети.

Готови разработки за кандидат-студенти и кандитат-гимназисти: теми по Литература, тестове, теми по История, теми по География, есета, тестове по БЕЛ, решени задачи по математика. 

Готови домашни разработки, както и възможност за развитието на такива по определени задания: теми по Литература, тестове, есета, тестове по БЕЛ, решени задачи по математика, физика, химия, философия.

Кандидат-студенстски и кандидат-гимназиални on-line курсове по Литература, Математика, История, География и др. 

Чуждоезиково on-line обучение по английски и немски език.