Начало arrow Конкурси arrow Награда "Свитъци" 2009 година

Награда "Свитъци" 2009 година

Svitaci.com продължава конкурса за написване на Литературноинтерпретативно съчинение, есе и интерпретация, като обявява годишна комплексна награда "Свитъци" за 2009 година

 

 

Условия на конкурса:

 

1. Произведенията да бъдат на български език.

2. Всеки автор може да изпрати неограничен брой творби, но не по-малко от 6, като 2 от творбите трябва да са ЛИС върху произведенията, включени в програмата по БЕЛ от 8 до 12 клас, 2 да са интерпретации върху произведенията от конспекта за срелостни изпити и 2 да са есета на свободна тема.

3. Всички произведения трябва да бъдат автентични, не се приемат творби, които са публикувани в други сайтове или печатни издания. Подобни творби ще бъдат дисквалифицирани.

4. Конкурсът не е анонимен.

5. Незавършени произведения не се приемат.

6. Журито се състои от следните членове: Председател - Юлиана Емилова, членове - Снежана Христова и Иванка Бобева.

7. Всички творби, които са били оценени с оценка над много добър 4,50 ще се публикуват на сайта и допуснати до участие в надпреварата.

8. Темите се изпращат на е-мейл адрес  Този е-мейл адрес е защитен от спам ботове, трябва ДжаваСкрипт поддръжка за да го видите

9. Конкурсът ще се проведе в един етап: Краен срок за получаване на творбите за конкурса 31.07.2009 г.

10. Победителят ще бъде обявен на 07.08.2009г.

 

 

Награди:

 

1. Награди на журито - журито ще присъди една награда в размер на 500 лв. Ще бъдат определени три награди в размер на 100 лв. за победителите във всяка една от категориите: есе, ЛИС, интерпретация.